Evenimentul Zilei > Monden > Viața nevăzută a Vioricăi Dăncilă. Bărbatul din umbră a spus tot: „Era aprigă la mânie”
Viața nevăzută a Vioricăi Dăncilă. Bărbatul din umbră a spus tot: „Era aprigă la mânie”

Viața nevăzută a Vioricăi Dăncilă. Bărbatul din umbră a spus tot: „Era aprigă la mânie”

Unul dintre colegii de liceu ai Vioricăi Dăncilă își amintește cum era fostul premier pe vremea când învăța la Ploiești.

Prezentă la o petrecere, Viorica Dăncilă a fost fotografiată în timp ce dansa cu un coleg, iar imaginile au ajuns în mediul online. Iar cum lumea este mică, un fost coleg de liceu a recunoscut-o.

„Eleva Vasilica Rodica Nica, actualmente primul ministru desemnat al României Viorica Vasilica Dăncilă, încercând să nu-i strivească corola de minuni a lumii partenerului temporar de slow dance.

Încă o dovadă că talentele administrative erau marginalizate în socialismul pre-iliescuian al lui Nicolae Ceaușescu, dar și-au găsit o exprimare plenară în capitalismul de cumetrie al lui Liviu Dragnea”, era mesajul la postarea lui Doru Atonesei, membru al trupei Divertis.

În mediul online a fost urcată o fotografie de pe vremea când Viorica Dăncilă, care avea numele de familie Nica, era elevă la Liceul Mihai Viteazul, adică în perioada 1978-1980, iar un fost coleg a recunoscut-o.

„Întâmplarea face ca între anii 1978-1980 să fiu coleg cu stimata doamnă, la liceul Mihai Viteazul Ploiești. Era o fată veselă, aprigă la mânie, usor peltică, dar prietenoasă. Dacă nu era poza asta a dumneavoastră, n-aș fi recunoscut-o în veci!”, a scris fostul coleg al Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut liceul la Ploieşti, între 1978 şi 1982. Fostul premier s-a născut pe 16 decembrie 1963 la Roşiori de Vede, dar familia s-a sa mutat la Ploieşti la începutul anilor 70. Conform recorder.ro, mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri „Dorobanțul”, iar tatăl, Filimon Nica, era plutonier major în Armata Română. Cei doi au divorţat apoi, informeazăWowbiz.