Evenimentul Zilei > Monden > Viața lui Barack Obama, în pericol! Soția sa Michelle a vrut să-l ucidă…
Viața lui Barack Obama, în pericol! Soția sa Michelle a vrut să-l ucidă…

Viața lui Barack Obama, în pericol! Soția sa Michelle a vrut să-l ucidă…

Michelle și Barack Obama vor împlini, în luna octombrie, 28 de căsătorie, iar fosta Prima Doamnă a SUA a vorbit deschis despre mariajul ei.

În timpul celui mai recent episod al podcast-ului său, Michelle Obama a oferit câteva sfaturi utile privind viața de cuplu, pentru o relație de durată. Cu toate acestea, fosta Prima Doamnă a Americii a făcut și unele dezvăluri despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul mariajului cu Barack Obama.

„Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunţi. Și aceste perioade pot dura mult, chiar ani”, a declarat Michelle Obama, în timpul dialogului purtat cu prezentatorul TV Conan O’Brien.

Soția fostului președinte al SUA e de părere că mulţi tineri tind să renunţe când problemele apar, însă ei ar trebuie să lupte, să „repare” ceea ce nu mai merge.

„Cuplurile tinere se confruntă cu aceste provocări și sunt gata să renunțe, deoarece cred că sunt distruse. Și vreau doar să spun, uite, dacă asta poate distruge o căsătorie, atunci Barack și cu mine suntem distruşi în continuare, dar avem o căsnicie foarte puternică. Și dacă aș fi renunțat la el, dacă m-aș fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci mi-ar fi scăpat și toată <<frumusețea>> care era acolo”, a explicat soţia lui Barack Obama, potrivit Vogue.

Pentru găsirea partenerului perfect de viață, Michelle Obama a comparat acest lucru cu „alegerea echipei preferate de baschet”.

Michelle Obama a fost Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii între 2009-2017.

Este o persoană religioasă

Michelle Obama este o creștină protestantă. Ea a fost crescută metodist și s-a alăturat Trinity United Church of Christ, unde ea si Barack Obama s-au căsătorit, nuntă realizată de Reverendul Jeremiah Wright. La 31 mai 2008, Barack și Michelle Obama au anunțat că au retras apartenența lor la Trinity United Church of Christ, declarând că „relațiile noastre cu Trinity au fost tensionate de declarațiile de dezbinare ale reverendului Wright, care a intrat brusc în conflict cu propriile noastre opinii”.

Familia Obama a frecventat diferite biserici Protestante de când s-a mutat la Washington DC, în 2009, incluzând Biserica Baptistă Shiloh și Biserica Episcopală Sf. Ioan din Lafayette Square, cunoscută sub numele de Biserica Președinților. La cea de-a 49-a conferință generală a African Methodist Episcopal Church, Michelle Obama a încurajat participanții să pledeze pentru conștiință politică, spunând, „Pentru oricine care spune că biserica nu este un loc pentru a discuta despre aceste probleme, le spun că nu există un loc mai bun – nici un loc mai bun, pentru că, în cele din urmă, acestea nu sunt doar probleme politice – acestea sunt probleme morale, acestea sunt probleme care au de a face cu demnitatea umană și a potențialului uman, iar in viitor ne-o dorim pentru copiii noștri și nepoții noștri”, potrivit Wikipedia.