Evenimentul Zilei > Actualitate > Viața incredibilă a „prințesei” Beckham, care și-a aniversat ziua de naștere cu familia regală
Viața incredibilă a „prințesei” Beckham, care și-a aniversat ziua de naștere cu familia regală

Viața incredibilă a „prințesei” Beckham, care și-a aniversat ziua de naștere cu familia regală

Lumea lui Harper Beckham, mezina familiei fotbalistului David Beckham și a fostei cântărețe Victoria (Posh) din Spice Girls, este unică. Viața drăgălașei și răsfățatei fetițe include petreceri la Palatul Buckingham, cu familia regală, manichiură, spectacole de modăși un nume-marcă înregistrată, la doar 6 anișori!

Harper, considerată specială de către părinții ei – care mai au trei băieți mai mari- a avut ocazia de a lua „ceaiul de la ora 5” cu membri ai familiei regale, cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani.

Îmbrăcată cu rochița Elsei din „Regatul de gheață”, cu un balon roșu în mână, micuța arăta ca o adevărată prințesă, scrie presa de la Londra. Harper și prietenele ei au fost invitate la ceai de către Ducesa de York și Prințul Andrew și și-au făcut selfie-uri cu o adevăra-tă prințesă, Eugenie.

Adorată și fericită

Harper face cursuri de balet, și nu oriunde, ci la celebra companie Royal English Ballet, creează haine pentru linia de design vestimentar a mamei sale și merge cu avionul privat la spectacole de modă, ori-unde în lume. Nu e, deci, surprinzător că mama, Victoria (43 de ani), și tatăl ei, David (42 de ani), au făcut din numele ei o marcă înregistrată, pregătind-o pentru o carieră și o viață de lux. Celebrii săi părinți i-au aranjat deja lecții de 102 lire/oră la Academia Conti pentru Teatru și Arte din Italia.

Pe lângă lecții de călărie, ia lecții de polo, unhobby foarte potrivit pentru o prințesă! O sursă citată de The Mirror a spus că „David și Victoria vor să-i ofere lui Harper cel mai bun start în viață și vor să se asigure că ea are toate ușile deschise”.

Vacanțe exotice

Așa că Harper va începe, în toamnă, școala (cea mai bună) și va merge la cele mai renumite cursuri de actorie, în timpul liber, pentru a deveni o domnișoară foarte bine pregătită. Când nu are un program încărcat, merge în locuri exotice, precum In-sulele Maldive, alături de copiii lui Gordon Ramsay (chef britanic și vedetă de televi-ziune), iar anul acesta a fost și într-un safari în Africa.

Avantajele celebrității

Răsfățată de stilistul Victoriei, Ken Paves, Harper se bucurăde un tratament special și din partea bucătarilor și a bonelor familiei, dar și de grija gărzilor de corp personale. A fost surprinsă de fotografi în timp ce i se făcea manichiura și pedichiura, deși are doar 6 ani. Născutădupă trei frați: Brooklyn, 18 ani, Romeo, 14 ani, și Cruz, 12 ani – Harper este prințesa pe care o așteptau și mami și tati de mulți ani.