VEZI ce spune Victor Ponta despre glumele pe care le fac Antonescu şi Dragnea pe seama sa

VEZI ce spune Victor Ponta despre glumele pe care le fac Antonescu şi Dragnea pe seama sa

Premierul Victor Ponta recunoaşte că era mult mai sensibil la glumele pe tema acuzaţiilor de plagiat care i s-au adus, dar că între timp "rana i s-a mai închis".

Ponta susţine că nu l-au deranjat ironiile colegilor din USL, Liviu Dragnea şi Crin Antonescu, despre acuzaţia de plagiat care i s-a adus.

"Da, mă amuză în acest moment. În urmă cu câteva luni recunosc că eram mult mai sensibil, între timp s-a închis rana şi da, după cum ştiţi, cu Crin Antonescu şi cu Liviu Dragnea nu suntem doar colegi de alianţă, suntem şi prieteni şi glumim foarte des pe subiectele care fac plăcea jurnaliştilor apropiaţi de domnul Băsescu", a afirmat Victor Ponta, la România TV.

Moderatorul i-a atras atenţia că Antonescu şi Dragnea l-au ironizat în absenţa sa, la care Ponta replicat: "Şi ce, sunt vreun Dumnezeu, vreun sfânt? Nu are nimeni voie? Păi dar alţii mă înjură toată ziua. Nu am nicio problemă pe tema asta. Şi eu glumesc foarte des. Folosesc această armă a ironiei foarte des şi cred că, aşa cum spuneau cei din Divertis, "proştii nu râd, proştii se supără". Sper să nu fac parte dintre ei". Dragnea şi Antonescu au fost surprinşi luni de camerele de luat vederi în timp ce îl făceau glume tema plagiatului lui Ponta. "Aicea e ca la lucrările astea de diplomă, ca la alea din proiecte, îşi pune întrebări din dosar, ştii...", i-a spus Antonescu colegului său social-democrat.  "La plagiat tot aşa e?", a răspuns, zâmbind ironic, Dragnea. "Nu ştiu", a venit replica lui Crin Antonescu, vizibil încântat de glumă.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

  • Dragnea şi Antonescu îl iau peste picior pe Ponta
  • EXCLUSIV EVZ. Antonescu şi Dragnea fac tandem împotriva lui Ponta. Planul pus la cale de baronul PSD