Răzvan Marin a pierdut echipa la Ajax Amsterdam și este considerat un transfer dezamăgitor. Mijlocașul stă mai mult pe banca de rezerve și ziariștii nu-i dau prea mari șanse să se impună în viitorul apropiat. O predicție sumbră au făcut belgienii de la Voetbalprimeur.be.

„Nu îl putem ignora. Românul a trebuit să intre titular de la început într-o echipă în proces de reconstrucţie, deloc în formă optimă, dar a arătat foarte puțin pentru un jucător de 12,5 milioane de euro.

Marin a fost vizibil în dificultate în a se adapta la ritmul echipei și nu e de așteptat să revină titular în viitorul apropiat. Este un transfer disonant”, scrie sursa citată.

Marco van Basten, fotbalist legendar al Olandei, critică transferurile făcute de „lăncieri”. „Continui să susțin că Ajax e foarte vulnerabilă în defensivă. Ceea ce mi se pare ciudat este că au fost luaţi Edson Álvarez și Lisandro Martínez pentru a întări apărarea, doar că ambii joacă în mod constant la mijloc.

Și pe Răzvan Marin l-au cumpărat în vară, însă nu-l mai folosesc absolut deloc! Cred că politica de transferuri din vară a clubului nu a fost una foarte reușită”.