Vești proaste pentru abonații RCS&RDS! Dispare din grilă. Digi a făcut anunţul

Vești proaste pentru abonații RCS&RDS! Dispare din grilă. Digi a făcut anunţul RCS RDS rețea de telefonie. Sursa foto. rcs-rds

Începând cu data de 8 martie, HBO GO va dispărea din grila de programe a celor de la RCS&RDS. Abonații care au HBO vor putea urmări în continuarea cele trei canale HBO şi vor avea acces şi la noua platformă HBO Max.

Canalul HBO GO va fi eliminat din grila de programe a operatorului Digi RCS&RDS începând de la data de 8 martie. Abonaţii TV care în prezent au abonament pentru canalele de televiziune HBO nu vor fi afectaţi de aceste noutăţi. Ei vor putea urmări în continuarea cele trei canale HBO şi vor avea acces şi la noua platformă HBO Max.

HBO GO dispare din grila Digi RCS RDS

Aplicațiile HBO GO vor fi înlocuite complet de către HBO Max, atât pe televizor, tablete, telefoane sau internet. Abonații HBO prin Digi RCS RDS vor accesa gratuit în continuare serviciul de streaming. HBO Max nu va fi contra cost pentru toată lumea, ci doar pentru cei care nu sunt abonați la el prin intermediul televiziunii clasice.

Abonamentul lunar pentru noua platformă va costa 4.99 euro / lună, însă cei cei se vor abona în perioada 8 – 31 martie 2022 vor beneficia de un preţ special de 3.30 euro / lună pe întreaga perioadă contractuală.

Ne puteți urmări și pe Google News
Anul trecut, a fost lansat în mai multe țări din Europa, HBO Max. Serviciul a fost disponibil mai întâi în Spania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Andorra și Finlanda. Cei de la HBO anunțau că, în acest an vor să se extindă în Bulgaria, Croația, Portugalia, Polonia, Slovenia, Muntenegru, România, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Republica Cehă, Serbia, Macedonia de Nord, Ungaria și Moldova.

Planuri mari cu platforma HBO Max, lansată în Europa anul trecut

După cum anunţa Variety, gama de emisiuni TV și filme HBO Max disponibile în Europa va proveni probabil din elementele de bază ale platformei: DC, Warner Bros., HBO, Max Originals și Cartoon Network, împreună cu Adult Swim și Turner Classics. În special, editorul a raportat că strategia europeană nu va include lansări de teatru care vor atinge serviciul de streaming în aceeași zi, așa cum este în SUA

Concurenții Netflix și Amazon Prime domină piața de streaming din Europa, cu Disney +, BritBox și Salto, de asemenea, mari jucători, așa că HBO Max va avea de recuperat chiar dacă de ani de zile realizează originale și streaming VOD prin HBO Europe. WarnerMedia, compania din spatele studiourilor Warner Bros., HBO și operatorului telecom AT&T din SUA, a anunțat disponibilitatea serviciului de streaming HBO Max în Europa. Acesta a fost lansat anul trecut în SUA și a înlocuit în această regiune alte servicii locale precum HBO Go și HBO Now. Practic, același lucru se întâmplă și în Europa.