Evenimentul Zilei > Actualitate > VEȘTI ÎNGROZITOARE despre Fuego. Boala care poate să îl UCIDĂ. Confesiunile TULBURĂTOARE ale artistului
VEȘTI ÎNGROZITOARE despre Fuego. Boala care poate să îl UCIDĂ. Confesiunile TULBURĂTOARE ale artistului

VEȘTI ÎNGROZITOARE despre Fuego. Boala care poate să îl UCIDĂ. Confesiunile TULBURĂTOARE ale artistului

Celebrul interpret român Fuego trece prim momente dificile. Solistul a aflat că suferă de aceeași boală care l-a ucis pe tatăl sau.

Paul Surugiu, pe numele sau de scenă Fuego, a acordat un interviu celor de la Antena Stars, unde a vorbit despre încercările grele din viață să. El a mărturisit că părintele sau a murit în urmă unui infarct.

Din nefericire, artistul a recunoscut că suferă de aceleași probleme de sănătate cu care s-a confruntat și tatăl sau. El are probleme cu inima. „Din păcate îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă”, a explicat Fuego. Medicul Ovidiu N. Peneş a fost invitat în emisiune pentru a explica, în mare, în ce constă această afecțiune și dacă se poate transmite pe cale ereditară. 

„Moștenim de la părinți și bunici, de la generațiile anterioare, o serie întreagă de lucruri. Unele ne ajută, altele ne fac rău. În cazul bolilor de inimă, componenta genetică joacă un rol esențial. Pentru că mușchiul inimii are anumite comportamente. Vasele de sânge la fel. Modul în care ne intră nouă presiunea în sistemul vascular, modul în care ni se coagulează sângele, cât de aderent este peretele vascular…Toate aceste aspecte determină riscul de a face o boală vasculară și cardiovasculară. Infarctul în cazul tatălui poate fi moștenit de copii”, a susținut medicul, conform Antena Stars.