Vești foarte proaste despre Kate Middleton. Informația care zguduie Casa Regală

Vești foarte proaste despre Kate Middleton. Informația care zguduie Casa Regală Kate Middleton. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton se confruntă cu efectele negative ale tratamentului puternic. Prințesa de Wales a urmat chimioterapia, iar aceasta ar avea un impact uriaș asupra imaginii sale. O sursă regală susține că aceasta și-ar fi pierdut podoaba capilară.

Kate Middleton, afectată de tratamentele puternice

Prințesa de Wales a acceptat să urmeze chimioterapia, ducând o luptă îndelungată pentru a învinge cancerul. Un astfel de tratament poate schimba complet imaginea pacientului, iar Kate Middleton nu ar fi scăpat de aceste efecte negative.

Prințul William

Prințesa Kate este considerată vedeta familiei regale. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Conform publicației Gabe, aceasta ar fi slăbit mult în ultimele luni. De altfel, acesta nu este singura schimbare fizică. Partenera lui William și-ar fi pierdut părul.

Afectată emoțional

Dincolo de efectele asupra imaginii sale, Kate Middleton ar fi extrem de afectată emoțional. Sursa regală susține că starea actuală a acesteia nu este una foarte bună, menționând că ar pierde smocuri întregi de păr.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală. În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea.Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a precizat sursa regală.

Kate Middleton

Prințesa Kate este considerată vedeta familiei regale. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton, tot mai slăbită

Prințesa de Wales a lipsit de la repetițiile pentru Trooping the Colour. Având gradul de Colonel al Gărzilor Irlandeze, aceasta nu a putut lua parte la eveniment, însă a transmis o scrisoare prin care își justifică absența.

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la Repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”,a transmis partenera lui William.