Săptămâna 19.10.2020 – 26.10.2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte, potrivit antena3.ro.

Săptămâna 26.10.2020 – 02.11.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 02.11.2020 – 09.11.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 09.11.2020 – 16.11.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.

Vremea astăzi

Astăzi, cerul va rămâne înnorat în jumătatea de nord-vest, iar în Maramureş, Transilvania, în zonele montane, în Crişana, Oltenia şi Moldova va ploua pe arii extinse. În restul țării cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi spre seara şi noaptea. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor fi mai însemnate, iar în sud-est sunt posibile și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în zona montană înaltă. Noaptea și dimineaţa vor fi condiții de ceaţă, pe arii restrâse și în special în Transilvania.

În Banat și Crișana, cerul se mai înnorează temporar, iar spre e seară și noaptea se pornesc ploile.

În Moldova, temperaturile încep să se apropie de cele normale pentru mijlocul lui octombrie. Cerul va fi mai mult senin, însă vântul continuă să bată.

În Oltenia și în sudul țării, temperaturile rămân mai ridicate decât în restul teritoriului, până la 25 de grade.

Și în Capitală, ziua de vineri aduce vreme caldă, un cerul variabil, cu înnorări seara şi noaptea când vor fi condiții de averse, posibil însoţite de descărcări electrice și posibil ceață. Vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade Celsius, iar cea minimă de  9-10 grade.