”Nu îmi mai făcusem analizele de vreo doi ani. Eu tot ce fac, fac pentru Iura. Nu eu sunt importantă. Doar că medicul meu de familie m-a certat, astfel că am fost nevoită să merg să-mi recolteze sânge. Nu au ieșit rău. Trebuia însă să o fac și pe cea pentru coagularea sângelui, dar am amânat-o”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Libertatea.

Anca Pandrea a dezvăluit că majoritatea problemelor sale de sănătate au legătură cu coagularea sângelui. ”Ar trebui să mai fac și-un tratament, nu am mai făcut demult”, a mai spus aceasta.

Citește și: IMAGINILE RUȘINII ABSOLUTE! Pozele cu Anca Pandrea care au șocat o țară întreagă! Marii actori din România și-au făcut CRUCE când au văzut grozăvia penibilă provocată de Anca Pandrea!

Anca Pandrea cea care în final avea să îi devină soţie lui Iurie Darie s-a remarcat prin prezenţa la evenimente mondene. Total dezinhibată la 60 şi ceva de ani, Anca venea îmbrăcată în rochii şi fuste scurte precum o adolescentă.

Cariera profesională

După facultate a fost repartizată la Satu Mare, unde nu a vrut să meargă, însă în cele din urmă a ajuns la Satu Mare, unde a avut parte de cei mai frumoşi ani ai săi. A jucat la Teatrul de Comedie din Bucureşti, unde i-a avut că parteneri pe Iurie Darie, Stela Popescu, Dem Rădulescu şi alţii. 

Citește și: Drama în politica românească! A murit un lider important

Împreună cu actorul Iurie Darie a înfiinţat un teatru particular, intitulat “Incomod”, cu care au jucat cu succes comedia “Patru pe o canapea şi valetul” de Marc Camoletti, în multe localităţi din ţară şi peste hotare în Germania, Canada şi SUA. A jucat în numeroase filme printre care “Peripeţiile unui om de afaceri”.