Exilat de la prima echipă a celor de la FCSB, de Gigi Becali, atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani) a dat în judecată clubul și solicită să-i fie plătit salariul până în luna iunie a anului 2020. Adică pe toată perioada desfășurării contractului.

Avocatul fotbalistului a anunțat că a reziliat unilateral contractul, la 20 septembrie, cu „justă cauză”. În cazul în care conflictul nu se va rezolva, FCSB riscă să primească interdicție la transferuri din partea FIFA.

„Știrile cu Gikiewicz în vacanța din Croația sunt încă o dovadă că oamenii de la FCSB nu se simt comfortabil să spună adevărul. Ei dau informații false presei. Lukasz e în Croația pentru că acolo locuiește acum, nu pentru că e în vacanță. Și-a terminat contractul încă din 20 septembrie și am făcut deja o plângere la FIFA pe 30 septembrie. În plângere, cerem toți banii până la finalul contractului și o interdicție de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau să-i facă o acțiune disciplinară, dar după ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai răspuns nimic”, a spus avocatul lui Gikiewicz pentru „Gazeta Sporturilor”.