VESTE BUNĂ pentru românii din străinătate!

VESTE BUNĂ pentru românii din străinătate!

Românii din străinătate îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale prin ghişeul.ro până la finalul lunii iulie, a anunţat, astăzi, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan.

„Cei din afara ţării trimit bani, puţini, pentru taxe şi impozite prin diverse alte metode de plată. Părinţii, în februarie, ca să prindă reducerea, merg - uneori alunecă pe gheaţă - după asta merg cu piciorul rupt la spital şi beneficiază de îngrijiri de sănătate, pentru a plăti acel 100 de lei impozit sau 200 de lei să câştige acei 20 de lei. Până la finalul lunii, vom avea posibilitatea pentru acei români care au proprietăţi în România să poată să îşi achite cu cardul impozitele, taxele şi amenzile”, a spus ministrul, prezent într-o conferinţă de specialitate, potrivit Agerpres. 

El a precizat că, în acest moment, sunt înrolate 234 de administraţii locale în ghişeul.ro. „Pentru cele 234 de administraţii locale care sunt înrolate deja în ghişeul.ro se implementează facilitatea pentru românii plecaţi în străinătate de a putea plăti”, a mai afirmat ministrul Comunicaţiilor. 

Potrivit acestuia, ANAF s-ar putea înscrie în ghişeul.ro până în toamnă. „Avem promisiune de la Ministerul finanţelor că şi ANAF se va înscrie în ghişeul.ro până în toamnă, ca să nu fie nevoie să stai la coadă ca să plăteşti, să poţi să o faci de acasă, în mod civilizat şi liniştit”, a mai arătat Bostan.

Ne puteți urmări și pe Google News