Evenimentul Zilei > Monden > Vedete din România care nu au permis de conducere. Ce variante aleg pentru a se deplasa
Vedete din România care nu au permis de conducere. Ce variante aleg pentru a se deplasa

Vedete din România care nu au permis de conducere. Ce variante aleg pentru a se deplasa

Permisul de conducere nu mai este de mult timp un moft, ci mai degrabă o necesitate. Totuși, unele vedete din România nu pun mare preț pe acest aspect, ci din contră, preferă să apeleze la oameni profesioniști, care se ocupă cu astfel de servicii.

Mașina reprezintă în ziua de astăzi o necesitate, mai ales pentru artiști, care au drumuri lungi de străbătut de la un concert la altul. Cu toate acestea, unele vedete din România nu au obținut permisul de conducere și nici nu sunt interesați să facă școală de șoferi în viitorul apropiat.

Majoritatea vedetelor care nu au permis de conducere preferă să meargă cu taxiul sau să își angajeze propriul șofer, care să îi ducă în siguranță la destinație. Pentru confortul lor, artiștii sunt dispuși să plătească oricât, numai să nu fie ei cei care conduc mașina.

În listă sunt nume de mari vedete din România care preferă să fie pietoni. Daniel Buzdugan nu a avut niciodată permis de conducere și nici nu a fost tentat să îl obțină. Vedeta preferă să meargă cu un taxi, care să îl ducă în siguranță acolo unde are treburi de rezolvat, însă uneori folosește și mijloacele de transport în comun. Prezentatorul a mărturisit în nenumăratele rânduri că nu este făcut pentru a conduce o mașină.

În topul vedetelor fără permis se află și Alex Velea. Dacă artistul prefera să aibă șofer personal, de când iubita lui Antonia a obținut permisul de conducere, se lasă pe mâna acesteia. Cântărețul mărturisește că nici părinții lui nu s-au încumetat să conducă, ba mai mult, mașinile nu au fost niciodată punctul său forte.

Vedete fără permis de conducere. Ce alternative folosesc pentru a se deplasa

Feli și Ami fac și ele parte dintre vedetele care nu au pus permisul auto pe lista de priorități. Deși dețin mașini scumpe, acestea preferă să se lase pe mâna unor șoferi profesioniști, care să le ducă în siguranță la concerte sau alte activități.

Cosmina Păsărin și-a încercat norocul la școală de șoferi, însă a conștientizat că șofatul nu este pentru ea, așa că a renunțat. Neavând permis de conducere, nu consideră că este necesar să achiziționeze o mașină personală. Ori de câte ori are nevoie, apelează la firmele de taxi.

Connect-r este un artist care a mai fost surprins de paparazzi în trafic, la volanul mașinii. Totuși, aceasta preferă să fie comod, așa că de cele mai multe ori apelează la șoferi profesioniști, potrivit cancan.ro.