Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta de la Antena 1, de nerecunoscut. Declarații proaspete: „Suntem într-o altă etapă”
Vedeta de la Antena 1, de nerecunoscut. Declarații proaspete: „Suntem într-o altă etapă”

Vedeta de la Antena 1, de nerecunoscut. Declarații proaspete: „Suntem într-o altă etapă”

Simona Gherghe este de nerecunoscut. Prezentatoarea de la Antena 1 radiază de fericire după ultimul eveniment din viața sa.

Fosta prezentatoare de la Accest Direct, emisiune difuzată de Antena 1, afișează din ce în ce mai des un zâmbet larg pe față și are și motive pentru a face asta.

A atins vârsta de 42 de ani și se consideră una dintre cele mai norocoase femei din lume pentru ceea ce a realizat până acum. Are o carieră de succes, o familie frumoasă și nu în ultimul rând este sănătoasă.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au aniversat astăzi, pe 7 iulie, doi ani de când s-au căsătorit. Fosta prezentatoare Acces Direct a împărtășit momentul și cu fanii săi pe contul de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii de la nuntă.

Totodată, a transmis și un mesaj emoționant către soțul ei, cel care îi este mereu aproape la bine și la greu. Postarea sa a primit peste 5.000 de like-uri și multe mesaje din partea fanilor, care s-au arătat și ei bucuroși pentru momentul fericit al fostei prezentatoare și partenerul ei de viață.

„7 iulie 2018 ❤️ o zi cu soare, ploaie, curcubeu si iar soare 👩‍❤️‍👨 la multi ani, @razsandulescu! Sa ne fie bine! ❤️ #family #love #anniversary #mamadedoi #simonagherghe”, a scris frumoasa blondină. Fanii le-au lăsat și ei mai multe mesaje de bucurie, precum: Mulți ani fericiți împreună!!! 😘/ La cat mai multi ani împreuna!!💕💕💕/ La multi ani frumosi si sănătoși/ Mulți ani fericiți împreună!!! 😘/ La mulți ani sănătoși!”, i-a transmis prezentatoarea TV soțului ei.

Aceasta a declarat că, în ultimii doi ani viața lor s-a schimbat enorm, mai ales că au adus pe lume și doi copii.

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat.

Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”, a spus Simona Gherghe, conform Antena1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: