Ca tacâmul să fie complet, „Șefu’ la sosele”, care este de etnie rromă, a încălcat legea de trei ori într-o singură lună! Știind ce îl asteaptă, Lili Sterian M. s-a „topit” prin Bedreaga, cartierul select al „Sefilor” din Murgeni, fiind căutat de polițisti pentru a fi prezentat în fata procurorului de caz, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Prima faptă a cetățeanului de etnie rromă, Sterian Lili M. s-a petrecut pe 14 decembrie 2019, când polițiștii din Murgeni l-au depistat în trafic, pe raza localitătii, conducând un autoturism Nissan, cu numere de Franța. În urma testării, Lili Sterian avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prima sanctiune a fost dispunerea măsurii complementare a suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Deși nu mai avea cum să conducă, permisul auto fiindu-i suspendat, Lili Sterian M. a fost depistat din nou, în 19 decembrie 2019, conducând acelasi Nissan înmatriculat în Franța. Iar a dat nas în nas cu politistii și s-a ales cu un dosar penal pentru încălcarea Codului Rutier.

„Mă piș pe Codul Penal! Prinde-mă, dacă poti!”

„Șefu’ la sosele” nu s-a lăsat impresionat de Codul Penal si de numărul de dosare penale pe care le are la activ. Pe 7 ianuarie politistii din Murgeni, l-au prins din nou. La testarea acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Iar ca sfidarea să fie maximă, Lili Sterian M. a dispărut de la domiciliu..

 

Te-ar putea interesa și: