Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaslui. „Șefu’ șoselelor” prins matol la volan de trei ori consecutiv, în trei săptămâni
Vaslui. „Șefu’ șoselelor” prins matol la volan de trei ori consecutiv, în trei săptămâni

Vaslui. „Șefu’ șoselelor” prins matol la volan de trei ori consecutiv, în trei săptămâni

„Regele” șoselelor din orașul Murgeni, Lili Sterian M., a fost prins de polițiști la volan deși avea permisul suspendat

Ca tacâmul să fie complet, „Șefu’ la sosele”, care este de etnie rromă, a încălcat legea de trei ori într-o singură lună! Știind ce îl asteaptă, Lili Sterian M. s-a „topit” prin Bedreaga, cartierul select al „Sefilor” din Murgeni, fiind căutat de polițisti pentru a fi prezentat în fata procurorului de caz, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Prima faptă a cetățeanului de etnie rromă, Sterian Lili M. s-a petrecut pe 14 decembrie 2019, când polițiștii din Murgeni l-au depistat în trafic, pe raza localitătii, conducând un autoturism Nissan, cu numere de Franța. În urma testării, Lili Sterian avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prima sanctiune a fost dispunerea măsurii complementare a suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Deși nu mai avea cum să conducă, permisul auto fiindu-i suspendat, Lili Sterian M. a fost depistat din nou, în 19 decembrie 2019, conducând acelasi Nissan înmatriculat în Franța. Iar a dat nas în nas cu politistii și s-a ales cu un dosar penal pentru încălcarea Codului Rutier.

„Mă piș pe Codul Penal! Prinde-mă, dacă poti!”

„Șefu’ la sosele” nu s-a lăsat impresionat de Codul Penal si de numărul de dosare penale pe care le are la activ. Pe 7 ianuarie politistii din Murgeni, l-au prins din nou. La testarea acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Iar ca sfidarea să fie maximă, Lili Sterian M. a dispărut de la domiciliu..

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: