Evenimentul Zilei > Actualitate > Vaslui. Partidă de box în toată regula în mijlocul unei intersecții din Vaslui
Vaslui. Partidă de box în toată regula în mijlocul unei intersecții din Vaslui

Vaslui. Partidă de box în toată regula în mijlocul unei intersecții din Vaslui

Doi șoferi s-au luat la pumni în mijlocul intersecției, pe modelul unui partide de box.

Incidentul avut loc în Vaslui, în mijlocul unei intersecții aglomerate, protagoniști fiind șoferul unui autoturism cu volan pe dreaptă și șoferul unui autobuz, plin cu pasageri. Meciul a fost transmis live de o cameră a municipalității, imaginile fiind transmise ulterior Poliției Rutiere Vaslui pentru a fi luate măsurile legale. În timpul partidei de box dintre cei doi șoferi, traficul în zonă a fost blocat minute în șir.

Potrivit unor martori, cei doi șoferi s-au șicanat în trafic pe o distanță de câteva sute de metri, iar în momentul în care a ajuns în sensul giratoriu, șoferul autoturismului a oprit, a coborât din mașină, după care a sărit la bătaie. Șoferul autobuzului nu s-a lăsat intimidat, a coborât și el și a luat inițiativa de a-i da o lecție adversarului. Pasagerii din autobuz au fost cei care s-au interpus între cei doi bătăuși.

Șoferul autoturismului a declarat pentru presa locală din Vaslui, că s-a supărat pe motivul că autubul a ieșit, brusc, dintr-o stație fără să se asigure. ”El trebuia să se asigure, să nu pună circulația în pericol”, a declarat Cosmin, cu buzele sparte de pumnii șoferului de autobuz.

De cealaltă parte, pasagerii din autobuz au scris pe facebook, propria lor versiune. Aceștia susțin că șoferul turismului apăsa intenționat pedala de frână, când se afla în fața autobuzului. Oamenii mai spun că bătaia a fost una în toată regula, în care cei doi nu au pregetat să se folosească de pumni și de picioare. ”ecunosc cã l-am lovit si eu, dar abia dupã ce el a lovit primul. La mine a fost un fel de autoapãrare. S-a dus în autobuz si si-a luat o bâtã, iar la scurt timp a mai apãrut un sofer de autobuz care si ãla m-a lovit. Autobuzele alea sunt botite pe toate pãrtile, vã întrebati din ce cauzã? De ce a încercat soferul autobuzului sã mã depãseascã prin dreapta, în sensul giratoriu, intrând în fata mea si obligându-mã sã mã urc pe scuar? Dacã nu eram atent o secundã intram în el si legea era de partea lui. Acesti soferi de pe autobuze sunt mereu nervosi, mereu au ceva de reprosat”, a mai spus Cosmin, fiind citat de vremeanoua.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: