Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Milionarul de la LOTO vrea să bage bani într-un spital şi să adopte copii
VASLUI. Milionarul de la LOTO vrea să bage bani într-un spital şi să adopte copii

VASLUI. Milionarul de la LOTO vrea să bage bani într-un spital şi să adopte copii

Vasluianul care a câstigat aproape 17 milioane de lei la Loto 6/49 a declarat că va face multe fapte bune, una dintre ele fiind redeschiderea secţiei de Oncologie a Spitalului din Vaslui

Vasluianul s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica premiul. După aplicarea impozitului, unul destul de consistent, de 25% din valoarea câstigului, suma care i-a rămas a fost de 12.570.236,48 lei.

Din descrierea făcută public într-un comunicat de presă al Loteriei Române, vasluianul norocos are în jur de 40 de ani şi “este un om echilibrat, familist convins. Din păcate, nu are copii, dar doreşte să înfieze unul sau mai mulţi copii. Joacă la Loto 6/49 si Loto 5/40 de foarte mulţi ani, săptămânal, mai precis de la vârsta de 18 ani şi întotdeauna joacă variante simple. Numerele jucate sunt alese întotdeauna la întâmplare. A aflat că este câştigătorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reacţionat cu foarte mult calm. Sotia a fost ceva mai emotivă, izbucnind în plâns. Ne-a mărturisit că va continua să joace, ca şi până acum, variante simple, atât la Loto 6/49, cât si la Loto 5/40. Cu banii câştigati doreste să-şi deschidă o afacere, dar şi să ajute secţia de Oncologie a Spitalului din Vaslui. Mulţumesc lui Dumnezeu si Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune, este mesajul transmis de câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49″.

Încă nu a recompensat-O pe vânzătoarea care ia dat biletul câştigător

Din câte se pare, milionarul nu a făcut până acum niciun gest de recompensă pentru vânzătoarea de la magazinul de presă, care i-a purtat noroc. “Nu ştiu dacă a contactat-o colega mea. Am aflat că a ridicat banii si că îi va investi într-o afacere, dar şi în mai multe actiuni de caritate. Este de lăudat modul în care gândeşte, că nu doar i-a luat şi a fugit cu ei în lume. Bravo lui!”, a declarat, pentru site-ul vasluian vremeanoua.ro colega vânzătoarei de la magazinul de presă din Kaufland.