Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga nu susține solicitarea PMP privind retrimiterea în Parlament a legii CAS
Vasile Blaga nu susține solicitarea PMP privind retrimiterea în Parlament a legii CAS

Vasile Blaga nu susține solicitarea PMP privind retrimiterea în Parlament a legii CAS

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat azi că nu susţine solicitarea PMP privind retrimiterea în Parlament a legii CAS, motivând că PDL şi PNL au votat în unanimitate în plenul Legislativului pentru această măsură.

"Nu. Noi ne-am explicat foarte clar punctele de vedere, rezervele faţă de Guvern pe care le-a avut şi FMI, nu numai PDL şi PNL, împreună am avut aceste discuţii cu FMI. Guvernul trebuie să vină şi să spună care sunt resursele pentru a putea demara acest proces necesar, dar noi am votat în unanimitate în Parlament, şi noi şi colegii de la liberali, pentru această măsură", a afirmat Blaga, la sediul PDL Bucureşti, întrebat dacă susţine propunerea lui Cristian Diaconescu prin care îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să retrimită în Parlament legea CAS, citat de Agerpres.

Partidul Mişcarea Populară îi va solicita preşedintelui Traian Băsescu să retransmită Parlamentului legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, a anunţat marţi candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: