Evenimentul Zilei > Justitie > Vărul lui Coldea, AMENINȚĂRI HALUCINANTE la adresa unui jurnalist: „Vin și ți-o iei în direct!”
Vărul lui Coldea, AMENINȚĂRI HALUCINANTE la adresa unui jurnalist: „Vin și ți-o iei în direct!”

Vărul lui Coldea, AMENINȚĂRI HALUCINANTE la adresa unui jurnalist: „Vin și ți-o iei în direct!”

Publicația online Flux24.ro dezvăluie o conversație pe Facebook, avută între jurnalistul Andrei Bădin și George Tudor Coldea, vărul fostului șef operativ al SRI generalul Florian Coldea

Reacția lui George Tudor Coldea, care are un limbaj extrem de violent la adresa jurnalistul, a apărut după ce Andrei Bădin a amintit, în treacăt, în cadrul unei emisiuni difuzate la B1 Tv despre niște contracte privilegiate pe sume imense pe care acesta le-a avut în industria farmaceutică.

„Iti spun, ca sa ramana scris, asa cum va place voua, ca daca nu termini vin pana in Bucuresti si cu riscul unei amenzi penale ti-o iei in direct in fata la B1 sa te vada toata tara ce barbat esti tu umflatule,

„Suflet murdar ce esti. Asa iti educi si fata ??? Umflatule”, a scris George Coldea.

„Vezi tu, toata mizeria asta care o emanati in poporul asta se va rasfrange intr-o zi pe voi si nu e departe ziua aia.a.

Nimic constructiv doar rejectii ca si voi, a mai scris George Tudor Coldea.

Andrei Bădin a revenit cu o declarație peentru Flux24.ro, după această conversație, precizând că nu se poate coborî la nivelul lui Tudor Coldea.

„Cred că observați referirea la fiica mea minoră. E o mizerie. Asta e vechea și noua Securitate. Apucăturile acestor golani care cred că EI SUNT STATUL, o clică care amenință în stânga și în dreapta. Mai mult nu am ce să comentez, a declarat Andrei Bădin.

George Tudor Coldea a mai susținut că nu ar fi, de fapt, văr cu Florian Coldea. Cu toate acestea, dezvăluiri despre cel prezentat drept văr al lui Florian Coldea apar însă în presă de circa 10 ani. Acesta nu le-a negat niciodată, mai scrie sursa citată.