Evenimentul Zilei > Politica > Vanghelie: Ponta s-a ocupat să fie condamnat Năstase
Vanghelie: Ponta s-a ocupat să fie condamnat Năstase

Vanghelie: Ponta s-a ocupat să fie condamnat Năstase

Fostul vicepreşedinte PSD Marian Vanghelie a declarat că Victor Ponta ar fi orchestrat condamnarea lui Adrian Năstase pentru că îi era frică de puterea acestuia în partid.

„Omul acesta, Gabriel Oprea, a participat la condamnarea lui Adrian Năstase. Nu i-a făcut el dosarul. A participat la arestarea lui Dan Diaconescu. N-a vrut să facă fuziune cu el şi l-a ameninţat. L-a sunat pe procurorul de caz de faţă cu Dan Diaconescu şi i-a spus că îl cheamă direct acolo dacă face fuziune şi îi rezolvă toată problema. Diaconescu nu a vrut. Toate acestea s-au întâmplat şi cu participarea lui Victor Ponta. Ştiţi de ce s-a ocupat să se ducă domnul Năstase? Ponta nu putea să aibă autoritate în faţa lui Năstase pentru că era complicat şi oricând putea să strângă Adrian Năstase nişte oameni lângă el”, a spus Vanghelie la Antena 3.

Ponta a respins afirmaţiile lui Vanghelie.

"Marian Vanghelie e un bufon. Cu Gabriel Oprea nu vorbeam în 2009. Cu George Maior eram în relații apropiate. Pe Florian Coldea nu cred că îl cunoșteam. M-a deranjat acea nesimțire și măgărie că l-am băgat în închisoare pe Adrian Năstase.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: