Evenimentul ZileiInternationalVânătoarea de Trumpiști. Acuzată că vrea să dea rușilor laptopul lui Pelosi

Vânătoarea de Trumpiști. Acuzată că vrea să dea rușilor laptopul lui Pelosi

Vânătoarea de Trumpiști. Acuzată că vrea să dea rușilor laptopul lui Pelosi
O tânără de 22 de ani care a luat parte la atacul din 6 ianuarie asupra Capitolului este ținta unor acuzații abracadabrante chiar din partea fostului ei partener.

Vânătoarea de Trumpiști, Fata  este acuzată că ar fi încercat, fără succes, să vândă serviciilor informațiilor ruse computerul liderului democraților din Camera Reprezentanților, Nancy Pelosi. Computerul  ar fi fost  furat chiar din biroul democratei în timpul atacluui asupra Capitolului.

Vânătoarea de Trumpiști

Potrivit rechizitoriului, Riley June Williams, originară din Pennsylvania, s-a numărat printre susținătorii lui Trump care au pătruns în Capitol Hill. Imaginile difuzate de canalul britanic ITV arată o tânără, a cărei identitate a confirmat-o chiar mama ei.


Succesorul lui Merkel, dat în vileag. „E un simpatizant al lui Putin”


Acuzații abracadabrante

Un martor anonim a depus o declarație în fața autoritățile americane. El susține că a văzut videoclipuri în care Riley Williams sustrage un computer (sau un hard disk) din biroul lui Nancy Pelosi. Martorul  pretinde că este un fost partener al tinerei. El susține că fata ar fi plănuit să trimită device-ul  unui contact din Rusia. Ideea ar fi fost ca acesta să-l vândă serviciilor de informații rusești. Operațiunea ar fi eșuat în cele din urmă, din motive nespecificate. Prin urmare, Riley Williams ar trebui să fie încă în posesia computerului, dacă nu cumva  l-a distrus între timp.


Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America


Potrivit declarațiilor mamei sale, fata a părăsit casa familiei. Biroul procurorului federal din Washington a refuzat să ofere mai multe detaliicaz despre acest . Actul de acuzare împotriva lui Riley Williamsreține deocamdată intrarea fără drept în Capitol și tulburarea ordinii publice, dar nu furtul. Din câte se ăare, judecătorii au considerat acuzațiile halucinante ale fostului partener al tinerei drept o încercare de a se răzbuna.

Vânătoarea de Trumpiști. 70 de persoane puse sub acuzare

Aproape 70 de persoane au puse deja sub acuzare în urma evenimentelor din 6 ianuarie, potrivit Departamentului de Justiție al SUA. Autoritățile au procedat din nou duminică la o serie de arestări în legătură cu aceste acuzații, scrie Le Figaro.

Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!


 


Accesează: