Hotelurile si pensiunile sunt ocupate sută la sută. Până si curțile localnicilor sunt pline cu corturi.  Plaja, terasele de pe malul mării, artera principală a satului sunt pline de tineri care se distrează, ascultând muzică rock, house sau folk.

La Vama Veche, unii, mai temerari, au intrat chiar în apă rece a mării să facă o baie. Cei care nu au curaj stau pe scaune aranjate cu fața spre mare sau tolăniti, îmbrăcați, direct pe nisip.  Sunt si tineri care vor să facă un ban în plus.

"Vreau să construiesc o spălătorie subacvatica. Imi dati si mie 1 leu?" cere un rocker pe strada comercială. Doi tineri cântă, stând turcește pe trotuar. Băiatul, la chitară, fata din voce. Trecătorii le pun bani în husa chitarei. În Vama Veche, berea la pet este la mare căutare. Si pe plajă și la terase.

O gașcă de tineri din Comarnic cântă de mama focului pe nisip. Aşa e la Vama veche. Au venit de doar două ore și băieții sunt deja amețiti. Au golit trei sticle de cognac  pe care le-au infipt cu gura în jos in nisip și au cumpărat alte două sticle. Toată lumea așteaptă distracțiile in aer liber din timpul nopții. Distracţia în Vama Veche nu se opreşte niciodată după ce începe sezonul.

Te-ar putea interesa și: