Valurile mării au adus, astăzi dimineață, pe plaja din Vama Veche, un cadavru care aparține unei femei, care, potrivit localnicilor, nu este din zonă. Trupul a fost preluat și transportat la Morga din Mangalia, urmând să fie identificat. Potrivit polițiștilor, în ultima perioadă nu a fost inregistrată dispariția vreunei femei în zona de sud a litoralului.

Pe de altă parte, pe plaja stațiunii Krapeț, care aparține de Șabla, a fost descoperit, viner, cadavbrul unui bărbat care, după resturile de îmbrăcăminte și încălțăminte, pare să fie unul dintre cei trei pescari care au dispărut în furtuna din seara zilei de 6 martie 2019 la 2 Mai. Cadavrul a fost adus la Mangalia urmând ca un medic să îl identifice pe bărbat după examinarea danturii.

Garda de Coastă informa atunci că "în data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta Constanta (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse masuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru gasirea ambarcatiunii, respectiv a persoanelor in cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC".

Cei trei dispăruți se numesc Vasile Pârvu, Cristian Stanica şi Gheorghe Stănică, zis Călin, care era patronul Cherhanalei din 2 Ma, fiind și consilier local PSD la Limanu.