Laura a fost fotografiată cum îl alinta pe soțul său, cum mângâia tandru fără să îl pese nici un moment că se afă într-un loc public. Zgonea, s-a căsătorit, pentru a doua oară în 2015, scrie Cancan.ro.  Fostul șeful deputaţilor şi aleasa inimii sale, Laura Bumbu, s-au cununat la Biserica Sf. Gheorghe Nou, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă. Laura a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit cu scurt timp înaintea nunții. 

Valeriu Ștefan Zgonea este un politician român, membru al Parlamentului României. Între 3 iulie 2012 – 13 iunie 2016 a fost președinte al Camerei Deputaților. Pe 18 octombrie 2015 a fost ales în funcția de Președinte Executiv al Partidului Social Democrat. Pe 27 aprilie 2016 a fost exclus din PSD în urma declarațiilor sale împotriva președintelui partidului, Liviu Dragnea.

Sursa foto Cancan

 

Te-ar putea interesa și: