Evenimentul Zilei > Economie > VÂLCOV, despre noile măsuri FISCALE: „Ar fi o GREŞEALĂ ca ORDONANŢA să nu se dea”
VÂLCOV, despre noile măsuri FISCALE: „Ar fi o GREŞEALĂ ca ORDONANŢA să nu se dea”

VÂLCOV, despre noile măsuri FISCALE: „Ar fi o GREŞEALĂ ca ORDONANŢA să nu se dea”

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat că ar fi o greşeală ca OUG privind măsuri fiscale şi noi taxe anunţată de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, să nu se dea, şi a adăugat că fluctuaţia de miercuri de la Bursa de Valori Bucureşti este una normală, iar acţiunile îşi vor reveni.

„Sunt fluctuaţii la bursa de la Bucureşti în urma anunţului domnului ministru al Finanţelor. Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea. Dacă ordonanţa nu s-ar da, atunci ar fi acuzat Guvernul de manipulare a bursei. Aceste scăderi sunt trecătoare. (…) Deci, să vă aşteptaţi ca aceste căderi să fie recuperate în două-trei săptămâni. Probabil a fost o reacţie emoţională, probabil şi o presiune pe Guvern: atenţie că se prăbuşeşte bursa. Nu se prăbuşeşte, bursa, acţiunile îşi vor reveni. Apropo, cred că este un foarte bun moment de investiţii în acţiunile care tocmai au coborât, deci este bine să se investească în ele pentru a creşte la loc şi bursa şi pentru a creşte la nivelul la care erau. Nu vedem o problemă, fluctuaţie normală”, a declarat Darius Vîlcov, la Antena 3.

El a fost întrebat despre scăderea indicilor de valoare a acţiunilor companiilor listate la Bursa de Valori Bucureşti, în urma anunţării de către ministrul de Finanţare a OUG privind măsuri fiscale şi noi taxe, transmite Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: