Evenimentul Zilei > Monden > Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul preferat de Kate Middleton și Meghan Markle. Nu costă mult
Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul preferat de Kate Middleton și Meghan Markle. Nu costă mult

Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul preferat de Kate Middleton și Meghan Markle. Nu costă mult

Simone Rocha, designerul preferat de Kate Middleton și Meghan Markle, dezvăluie noua colecția pe care a făcut-o pentru H&M. Aceasta cuprinde inclusiv pantaloni de tartan și bluze transparente vaporoase.

În curând vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle. Brandul, lansat în 2010 de către designerul irlandez, care locuiește la Londra, este renumit.

Rochiile delicate din tul, croiala în tartan și bijuteriile strălucitoare cu ornamente de perle într-o paletă de culori poetice de crem, roz, roșu și negru crează universul Simone Rocha. Și de foarte mulți fani celebri printre care Daisy Edgar-Jones și surorile Adwoa Aboah și Kesewa Aboah, scrie Daily Mail. Acum Simone Rocha are o colaboprare cu renumitul brand mainstream H&M.

Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle

Piesele individuale din colecția Simone Rocha X H&M includ pantaloni de tartan strălucitori, bluze alb-negru și trench-uri supradimensionate. Tote acestea vor fi puse în vânzare pe 11 martie. Pentru femei, există rochii din tul roz, tartan și negru clasic. Dar și rochii cu print floral special, cu mâneci pline de puf și rochii de zi din bumbac organic cu detalii de broderie „anglaise”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.