Evenimentul Zilei > International > Urmașii victimelor de pe Manchester Arena vor primi câte 250 de mii de lire sterline
Urmașii victimelor de pe Manchester Arena vor primi câte 250 de mii de lire sterline

Urmașii victimelor de pe Manchester Arena vor primi câte 250 de mii de lire sterline

Familiile celor 22 de persoane ucise într-un atac terorist la concert Ariane Grande din Manchester acum trei luni vor primi fiecare 250.000 de lire sterline. Banii vin din fondul de urgență al Fondului Iubim Manchester-ul.

Până în prezent, s-au strâns 18 de milioane de lire.

„Orașul și întreaga lume a răspuns atacului terorist cu bunătate, generozitate și solidaritate în urma atacului Manchester Arena“, a declarat Sue Murphy consilierul presedintelui fondului.

Aproximativ o treime din totalul colectat a ajuns la familiile îndoliate și 4,5 milioane de dolari pentru cei care au fost răniți după atac.

Printre cei care au strâns fonduri se numără și cântăreața Ariana Grande, care a revenit la Manchester, în iunie pentru un concert de binefacere.

Pe 22 mai 2017, imediat după un concert susţinut de cântăreaţa pop Ariana Grande, un britanic de origine libiană în vârstă de 22 de ani, identificat mai târziu de poliţişti ca Salman Abedi, a detonat un dispozitiv explozibil improvizat pe Manchester Arena. Explozia a ucis 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, şi a rănit alţi 119.

Citește și Tatuajul pe care Ariana Grande și l-a făcut, după atentatul din Manchester – FOTO

CE ŞTIE UN FOST ŞEF AL MI5 despre viitorul terorismului? Avertisment dur

A încercat să arunce în aer un avion plin cu PASAGERI! Acum își așteaptă sentința!

Un TÂNĂR a fost ARESTAT pentru TERORISM

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News