Krasimir Kamenov, acuzat că ar fi orchestrat atentatul împotriva procurorului general al Bulgariei, a fost asasinat cu tot cu familie

Krasimir Kamenov, acuzat că ar fi orchestrat atentatul împotriva procurorului general al Bulgariei, a fost asasinat cu tot cu familie

Căutat de Interpol, bulgarul Krasimir Kamenov-Karo și familia sa au fost uciși în Africa de Sud. Karo, soția, copilul lor și babysitter-ul au fost împușcați în casa lor din Cape Town.

Afaceristul și interlopul bulgar Krasimir Kamenov este unul dintre cei acuzați că ar fi orchestrat  asasinarea procurorului general al Bulgariei, Ivan Gheșev, printr-o bombă care ar fi trebuit să-i arunce mașina în aer. Mai mult, Krasimir Kamenov a fost acuzat, de asemenea, de Procuratura orașului Sofia, Bulgaria, de asasinarea lui Lyubomir Ivanov.

Kameno a fost dat în urmărire generală de către Interpol

Procurorul general Ivan Geshev a comentat vestea uciderii lui Krasimir Kamenov spunând că s-a acționat ca pe vremea mafiei.  De asemenea, Kamenov a fost acuzat în lipsă de Procuratura orașului Sofia ca garant al uciderii lui Lyubomir Ivanov, fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, care a fost împușcat la Sofia la începutul anului 2022.

La sfârșitul lunii aprilie, el a fost dat în urmărie generală de către Interpol (foto).

Ne puteți urmări și pe Google News

r/europe - Caut de Interpol, Bulgarul Krasimir Kamenov-Karo și familia sa au fost uciși în Africa de Sud

În același timp, instanţa l-a acuzat pe Krasimir  Kamenov că a făcut parte dintr-o conspirație, cu participarea altor infractori, precum și a inculpauli Tsvetan Vasilev, la o acţiune de discreditare a magistraților de rang înalt și ofițerilor de poliție.

Potrivit surselor BNT, este investigată și legătura lui Karo cu alte trei crime, a șefului VIS Meto Ilienski și a „Fraților Vizantiyski” - Radoslav și Nikolay Bikovi .

Geshev despre uciderea lui Karo : Ne întoarcem la vremurile mafiei

Procurorul șef Ivan Geshev a comentat vestea uciderii lui Krasimir Kamenov, spunând că „ne întoarcem la vremurile mafiei ”. De asemenea, Gheshev se va prezenta în cadrul Adunări Naționale pentru ședința comisiei juridice, unde se va discuta mecanismul de anchetă a procurorului șef în a doua lectură. El a confirmat din nou că nu are intenția de a demisiona și că își va îndeplini mandatul „ în numele cetățenilor bulgari”, scrie novinite.com.