Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul din cei mai veninoşi PAIANJENI, livrat la domiciliu în cutia cu banane | FOTO şi VIDEO
Unul din cei mai veninoşi PAIANJENI, livrat la domiciliu în cutia cu banane | FOTO şi VIDEO

Unul din cei mai veninoşi PAIANJENI, livrat la domiciliu în cutia cu banane | FOTO şi VIDEO

Au comandat online o cutie de banane şi au primit de la supermarket şi un păianjen extrem de veninos. Comanda care a fost livrată la domiciliu unei familii de britanici conţinea inclusiv ouă de arahnidă, iar întâmplarea s-ar fi putut transforma într-o tragedie, muşcătura paianjenului poate fi mortală în doar câteva ore. Acum copiii sunt prea speriaţi ca să mai stea în casă.

Potrivit La Vanguardia, citat de Agerpres, Tim, tatăl familiei, a reuşit să-l fotografieze, înainte ca paianjenul să dispară.

Potrivit Daily Mail, familia a descoperit în pungă sute de ouă de paianjen. Tim şi soţia sa, Lisa, au sunat la imediat la supermarket, la poliţie şi la o companie specializată în animale exotice.

Din fotografie s-a putut constata că era un păianjen călător brazilian, inclus de Guiness Book printre cei mai veninoşi din lume. Arahnida a fost capturată în cele din urmă, iar ouăle de păianjen găsite în cutie au fost congelate de specialişti.

Supermarketul la care s-a făcut comanda a oferit familiei mai multe vouchere cadou în semn de scuze pentru incident, dar copiii s-au speriat atât de tare încât refuză să mai stea în casă.

"Mă gândesc la pericolul la care am fost expuşi eu şi familia mea", a spus Tim.

În noiembrie anul trecut, un alt supermarket din Marea Britanie a fost nevoit să închidă pentru câteva ore magazinul după ce tot într-o cutie de banane a fost găsit un alt păianjen brazilian.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News