Evenimentul Zilei > Sport > Universitatea Craiova lovită de pandemie. Doi angajați depistați pozitiv la testare
Universitatea Craiova lovită de pandemie. Doi angajați depistați pozitiv la testare

Universitatea Craiova lovită de pandemie. Doi angajați depistați pozitiv la testare

Încă un club de fotbal din Liga I are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, după ce doi angajați din staff-ul echipei au fost testați pozitiv.

Doi angajați în staff-ul echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost depistați pozitiv la testările pentru noul coronavirus. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clublui de fotbal de responsabilii echipei.

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universităţii Craiova. Vestea bună este ca toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, se arată în comunicatul de presă postat de reprezentanții clubului din Bănie.

Numele celor doi angajați nu au fost dezvăluite.

La începutul acestei săptămâni, luni, Universitatea Craiova anunţa că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19. De asemenea, în cazul unui alt membru al staff-ului rezultatele testului au fost neconcludente. Marţi, reprezentanții clubului au precizat că rezultatul neconcludent a ieşit negativ la retestare.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la mai mulți angajați și jucători ai cluburilor de fotbal. Pandemia a lovit la nivelul echipelor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, iar acest lucru a avut ca efect suspendarea unor meciuri programate în campionat.

De asemenea, au fost realizate anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică la toate aceste grupări pentru a stabili dacă mai sunt și alte cazuri de îmbolnăvire.

Pandemia de coronavirus a atins și mai multe cluburi de Liga a II-a, unde au fost depistate cazuri pozitive la grupările Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. Mai mult, în rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace următorul meci cu Astra Giurgiu. Rămâne să vedem ce va decide Liga profesionistă de Fotbal, dacă partida va fi sau nu reprogramată, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri.

Legendarul Mike Tyson revine în ring. Ce promite fostul campion

Românii fug în Spania de teama coronavirusului: „Acolo ne simțim mai în siguranță”

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: