Unirea, tare ca rachiul

Unirea, tare ca rachiul

Unirea Urziceni, formatia antrenata de Dan Petrescu, a devenit specialista in partide castigate in ultimele 15 minute.

Ultima victima a ialomitenilor a fost Ceahlaul, invinsa ieri cu 2-0.

Unirea Urziceni continua sa ramana o nuca tare in Liga I. Echipa antrenata de Dan Petrescu a invins ieri Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, si pare capabila sa-si realizeze obiectivul: participarea intr-o competitie continentala.

Golurile celor de la Unirea au fost marcate de Marius Bilasco (minutul 74) si Bogdan Stancu (minutul 78). Interesant este ca gruparea din Urziceni a castigat in acest sezon o gramada de puncte in ultimele 15 minute ale partidelor jucate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, ialomitenii au obtinut cate trei puncte cu Universitatea Cluj (scor 3-2, toate golurile marcate in intervalul 75-87), Universitatea Craiova (scor 1-0, gol in minutul 90) si Steaua (scor 1-0, reusita venita in minutul 90)!

Unirea n-a mai cedat puncte pe teren propriu din sezonul trecut (0-1 cu Gloria Bistrita, pe 23 mai). In actuala editie, formatia pregatita de Dan Petrescu nu le-a lasat nicio sansa oaspetilor, reusind sa castige impotriva celor de la Poli Timisoara (scor 4-1) si Steaua (scor 1-0), echipe care au ca obiectiv titlul.

Hizo nu mai sperie Ceahlaul a venit la Urziceni decisa sa sparga gheata in deplasare. Antrenorul Viorel Hizo a imaginat un plan cu mai multe „transee” in fata careului mare si le-a cerut elevilor sai sa-l vegheze neincetat pe atacantul Bogdan Stancu, „gura de foc” a gazdelor.

Strategia a functionat doar pana in minutul 74, cand Bilasco a marcat cu o lovitura de cap, profitand de asezarea gresita a fundasilor centrali si de iesirea eronata a portarului Catalin Multescu.

„Reduta” moldovenilor a mai cedat dupa patru minute, Bogdan Stancu marcand tot cu capul. In sezonul trecut, Viorel Hizo a dat mari batai de cap echipelor-gazda cu FC Vaslui, obtinand 17 puncte pe terenuri adverse.

LIGA I

URZICENI - CEAHLAUL.......................2-0 Marcatori: Bilasco (74), B. Stancu (78)

Unirea: Stelea 6- Balint 5, Galamaz 6, Mehmedovici 5, Brandan 5 (22, Bordeanu) - Bilasco 7, R. Gomes 5, Negru 5 (14, Paduretu 6), Apostol 5 - B. Stancu 7, Danalache 5 (66, Mara 6). Antrenor: Dan Petrescu

Ceahlaul: Multescu 4 - Nohai 5, Forminte 5, Vitelaru 4, Barna 5 - Vranjkovici 5, Hamza 5, Schumacher 5, M. Oprea 5 - Frunza 5 (69, Doicaru 5), Golban 5 (86, Rusmir 5). Antrenor: Viorel Hizo

Stadion: „Unirea”; Spectatori: 4.000; Arbitri: V. Berbecaru 6 - M. Nagy 6, I. Onicas 6.