Evenimentul Zilei > Monden > Unde va petrece Gigi Becali Revelionul? „Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute”
Unde va petrece Gigi Becali Revelionul? „Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute”

Unde va petrece Gigi Becali Revelionul? „Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute”

Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu este un adept a petrecerilor fastuase. De cele mai multe ori, latifundiarul din Pipera preferă să își petreacă orele libere relaxându-se și fiind aproape de cele bisericești. Același lucru va face și în Noaptea dintre Ani. Patronul FCSB îndeamnă toți creștinii să meargă la slujbă în această noapte, măcar pentru câteva minute.

Gigi Becali a fost mereu atras de biserică și de muzica îngerească. Nu de puține ori a vizitat Muntele Sfânt sau a făcut donații extrem de mari pentru biserici. Latifundiarul din Pipera preferă liniștea și locurile unde se simte împăcat cu el însuși. Tocmai din acest motiv refuză petrecerile fastuase din noaptea de Revelion. În locul lor, nea Gigi preferă biserica.

Potrivit declarațiilor făcute de patronul FCSB, Noaptea dintre Ani o va sărbători alături de preot, enoriași și sfinți, la una dintre bisericile sale de suflet. Gigi Becali preferă liniștea sufletească și muzica îngerească în locul focurilor de artificii și meselor bogate.

Acest obicei s-a transformat într-o tradiție pentru latifundiarul din Pipera. Nu este pentru prima dată când Gigi Becali intră în Noul An alături de enoriași și preot. Convins că aceasta este calea cea dreaptă, în declarațiile sale, Becali îndeamnă toți creștinii să treacă pragul bisericii în noaptea de Revelion. Chiar dacă nu își doresc să stea prea mult timp aici, chiar și cinci minute sunt suficiente pentru a-ți lua doza de liniște sufletească.

”Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an.

Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, a declarat Gigi Becali, potrivit antena3.ro.

Gigi Becali nu vrea să audă de petrecerea organizată de familie în Poiana Brașov

Reporterii au ținut să sublinieze că presa este plină de zvonuri cu privire la locul unde Gigi Becali își va petrece Revelionul. Când a auzit de Poiana Brașov și 300 de invitați, latifundiarul a recunoscut că această petrecere este a familiei sale, însă el nu va participa. Pentru el nu mai există petreceri.

„Doaaaaamne, miluiește! Merge familia, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri?… Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele 2 fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie”, a precizat Gigi Becali.