Gigi Becali renunță la afaceri și proprietăți. Noi proprietari pentru palatul din centrul Capitalei

Gigi Becali renunță la afaceri și proprietăți. Noi proprietari pentru palatul din centrul Capitalei Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

În prag de Anul Nou, Gigi Becali a anunțat că nu mai este interesat de afaceri și că se gândește mai multe la cele sfinte. Drept urmare, el a anunțat că a făcut un prim pas și a renunțat la palatul din centrul Capitalei.

Gigi Becali a anunțat că nu mai este proprietarul palatului din centrul Capitalei și spune că, așa cum a renunțat la acesta, va renunța și la cele mai multe dintre proprietăți. Omul de afaceri susține că, la vârsta sa, nu mai este interesat de treburile lumești. Gigi Becali susține că a început să se gândească din ce în ce mai mult la cele sfinte și la moarte, pe care o vede mult mai aproape.

Drept urmare, el a decis să transfere proprietatea imobilului din centrul municipiului București, cunoscut drept Palatul lui Becali, pe numele fiicelor sale. „Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mă mai interesează să fac (avere – n. red.).

Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii”, a afirmat Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa foto. Wikipedia

Gigi Becali renunță la afaceri

Omul de afaceri din Pipera a precizat că se va ocupa doar de două afaceri mai importante. El a nominalizat clubul de fotbal FCSB și firma de construcții Arcom. Despre celelalte afaceri mai mici, Gigi Becali spune că le va transfera către fiicele sale ori le va vinde.

„Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo eu vreau la Christos să am mintea”, a mai spus Gigi Becali, conform Romania TV.

sursa: facebook.com/FCSBOfficial

Decizie radicală cu privire la FCSB

În acest context, patronul FCSB s-a declarat dezamăgit de remiza pe care a făcut-o echipa sa cu Sepsi. Mai ales că în urma acestui rezultat FCSB a ajuns la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gigi Becali spune că va schimba strategia de la echipa sa, în condițiile în care jocul foarte slab nu-i dă prea multe șanse să facă o figură frumoasă în cupele europene.

„Eu dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal! Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luaţi voi, mă, banii şi jucaţi-vă! Nu, că nu sunt idiot şi nici arab! Cum să dai banii tăi la nişte jucători care bagă mingea în poartă? Şi pentru că nu sunt cretin, faptul că ne-a dominat Sepsi, înseamnă că în cupele europene nu pot să fac faţă şi nu pot să fac bani. Nu mă las de fotbal, dar va fi un altfel de strategie”, a mai spus Becali, conform Pro X.

Omul de afaceri spune că nu va mai investi bani în echipă și că va reduce salariile jucătorilor, în condițiile în care nu obțin rezultate.