FCSB riscă să piardă titlul pentru că unii fotbaliști au ascultat sfatul lui Gigi Becali. Regulile pandemiei pot să îi coste scump pe „roș-albaștri”

FCSB riscă să piardă titlul pentru că unii fotbaliști au ascultat sfatul lui Gigi Becali. Regulile pandemiei pot să îi coste scump pe „roș-albaștri” Gigi Becali, dat, din nou, în judecată. Mesaj dur pentru dușmani. Sursa foto: Arhiva EVZ

FCSB nu va putea pleca din țară, în această iarnă, pentru a se pregăti în locuri mai prietenoase din punct de vedere al vremii. Și asta pentru că unii fotbaliști nu s-au vaccinat.

FCSB va avea parte de o perioadă de pregătire mai puțin obișnuită în această iarnă. Și asta pentru că gruparea „roș-albastră” nu va putea să plece în vreun stagiu de pregătire în străinătate. Mai exact, în Turcia, loc preferat de majoritatea echipelor din România. Asta ar putea să creeze probleme pentru formația antrenată de fațadă de Toni Petrea. Necazuri vor fi în funcție de cum se va prezenta vremea în prima lună a anului viitor.

FCSB este obligată să se pregătească la baza de la Berceni în această iarnă

FCSB nu poate să plece în Turcia pentru că unii dintre jucătorii nu s-au vaccinat. Iar la întoarcerea în România ar fi nevoiți să stea în carantină. Sunt fotbaliști care au respectat sfatul venit de la finanțatorul Gigi Becali, care este un opozant al vaccinării.

„Le-am spus jucătorilor: «Mă supăr pe voi dacă vă vaccinați!». Eu n-am interzis nimănui să se vaccineze, însă le-am spus că cine se vaccinează nu o să mai poată să facă copii. Jucătorii mei n-au nevoie de vaccin, sunt tineri, puternici, nu au probleme cu această boală, dovadă că mulți dintre ei au avut virusul și n-au avut nimic”, spunea finanțatorul echipei FCSB despre vaccinare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În aceste condiții, FCSB se va pregăti la baza de la Berceni. Rivalii de la CFR Cluj vor merge în Spania, iar cei de la CS „U” Craiova, în Turcia.

Scandal cu „roș-albaștrii” la începutul acestui an

La începutul acestui an, FCSB a fost implicată într-un mare scandal, după ce a efectuat un stagiu de pregătire în Turcia. La acea vreme nu exista varianta vaccinului, iar oficialii „roș-albaștrilor” s-au folosit de „o portiță” pentru a se încadra la una dintre condițiile specificate la exceptarea de la carantină și anume „întoarcerea unei delegații sportive de la o competiție”, conform gsp.ro.

Cei de la FCSB au spus, în fața reprezentanților DSP București, că au participat la Cupa Corendon, care, de fapt, a însemnat un meci amical cu o formație locală din Turcia. Cei de la DSP au luat de bună explicația și „roș-albaștrii” nu au stat în carantină.