Au trecut nu mai puțin de 105 zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află internat la spitalul Floreasca, în comă. Familia și toți cei care i-au fost prieteni, de-a lungul timpului, se roagă, în fiecare zi, pentru însănătoșirea sa, deși medicii se păstrează, în continuare, rezervați.

Mihai Constantinescu se află în comă din luna mai a acestui an. Artistul îi are alături pe toți ce dragi, care se roagă ca starea lui să se îmbunătățească. Din păcate, surse medicale au dezvăluit că starea lui Mihai Constantinescu nu este una deloc bună, iar rezultatele eforturilor lor nu sunt cele pe care fanii și cei dragi și le doresc.

Încă de la sfârșitul anului trecut, Mihai Constantinescu se gândea la ce avea să se întâmple după moartea lui. În acest sens, el și-a pregătit locul de veci, la cimitirul Ghencea, scrie Cancan.

„Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.