Evenimentul Zilei > International > Unde a fost Putin în acest weekend. Imaginile care au devenit imediat virale pe internet
Unde a fost Putin în acest weekend. Imaginile care au devenit imediat virale pe internet

Unde a fost Putin în acest weekend. Imaginile care au devenit imediat virale pe internet

Vladimir Putin a petrecut un weekend în taigaua siberiană. A fost împreună cu ministrul apărării

Vladimir Putin a petrecut un weekend în taigaua siberiană, conducând un vehicul de teren şi plimbându-se prin zăpadă însoţit de ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a indicat duminică Kremlinul, scrie AFP.

Îmbrăcaţi cu cojoace, preşedintele rus, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin.

Cei doi au vizitat un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber, scrie News.ro

„Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber.

Ei au făcut şi o plimbare cu o maşină de teren, Putin fiind şoferul.

Preşedintele rus îşi cultivă de ani o imagine de bărbat puternic, afişându-se regulat în formă fizică excelentă.

El a apărut deja în ultimii ani în taigaua siberiană pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol. A fost văzut şi plonjând în Lacul Baikal, pilotând o maşină de Formula 1 sau într-un bombardier.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.