Evenimentul Zilei > Monden > N-are nicio rușine! A văzut-o toată țara, dar revine în prim-plan. La Antena 1!
N-are nicio rușine! A văzut-o toată țara, dar revine în prim-plan. La Antena 1!

N-are nicio rușine! A văzut-o toată țara, dar revine în prim-plan. La Antena 1!

Vă amintiți de Diana Constantin, fosta concurentă de la “Insula Iubirii” care a făcut amor cu Andy? Brunetă lipsită de inhibiții revine la TV în cadrul unui show cunoscut.

Diana Constantin, una dintre fostele participante de la “Insula Iubirii”, și-a anunțat prietenii că va intra în competiția ”Like a Star!”, emisiune moderată de Gabriela Cristea și difuzată pe Antena Stars.  Tânăra și-a schimbat look-ul de la ultima apariție în show-ul de la Antena 1. Și nu doar look-ul și l-a schimbat, ci și statutul matrimonial. Din decembrie 2019, Diana se pare că este și într-o relație. Nu de puține ori îi face declarații iubitului, pe rețelele de socializare

Diana Constantin a participat de două ori la prima dată la “Temptation Island – Insula Iubirii”. A vrut să se convingă de faptul că este alături de bărbatul ideal. De fiercare dată a ajuns în brațele iespitei. Aceeași. Prima dată a fost alături de Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus. Și s-a despărțit de controversatul afacerist pentru ispita Andy cu care a întreținut relații intime în timpul filmărilor din Thailanda. În cadrul sezonului trecul de la “Insula Iubirii”, bruneta s-a înscris alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al show-ului prezentat de Radu Vâlcan. Și de acesta s-a despărțit pe durata filmărilor. Diana a format un cuplu cu George însă își declara sentimentele pentru ispita binecunoscută din emisiunea anterioară, același Andy.

Acum, Diana și-a anunțat prietenii că revine la televizor, într-o emisiune extrem de dinamică. Conform anunțului oficial, emisiunea ”Like a Star!”reprezintă un experiment social, în care 12 concurenţi – 6 fete, 6 băieţi, vor convieţui împreună sub acelaşi acoperiş şi vor avea ca scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe Instagram.

Zilnic, în casa ”Like a Star!”, cei 12 concurenţi vor trebui să pregătească un moment video care să îi pună cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul căruia să îşi atingă scopul: să atragă simpatia publicului şi, implicit, un număr cât mai mare de urmăritori pe conturile personale de Instagram.

”La sfârşitul fiecărei săptămâni, în cadrul ediţiei de gală, difuzată sâmbăta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al săptămânii, bazat pe votul celor din casă. Acesta primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casă timp de o săptămână. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia să intre în casă, astfel că în toată perioada difuzării castingul rămâne deschis”, arată realizatorii emisiunii.

Sursa foto: Facebook / Diana Constantin