Înnorările vor persista la munte și în sudul, sud-estul și centrul tării, unde se vor semnala averse, local moderate cantitativ, însoțite și de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului în zona de munte, precum și în regiunile estice, sud-estice și vestice.

Temperaturile maxime vor atinge valori de 13 grade pe litoral și în depresiuni şi 23 de grade în regiunile vestice. În Capitală vremea se va răci accentuat față de ziua precedentă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Vântul va sufla moderat și cu unele intensificări.

La munte vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi predominant înnorat, mai ales în Carpații Meridionali, și cu precădere pe parcursul zilei se vor semnala averse, local moderate cantitativ, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului, mai ales pe crește.