Evenimentul Zilei > Actualitate > Lecție de viață predată de un urs, un tigru și un leu. De 13 ani, sunt cei mai buni prieteni | GALERIE FOTO / VIDEO
Lecție de viață predată de un urs, un tigru și un leu. De 13 ani, sunt cei mai buni prieteni | GALERIE FOTO / VIDEO

Lecție de viață predată de un urs, un tigru și un leu. De 13 ani, sunt cei mai buni prieteni | GALERIE FOTO / VIDEO

Este neobișnuit să vezi un urs, un leu și un tigru având o relație foarte apropiată, însă Baloo, Leo și Shere Khan demonstrează că acest lucru nu este imposibil.

În anul 2001, în urma unei razii polițiștii din Atlanta au descoperit, în subsolul casei unui dealer de droguri, trei pui de animale: un urs negru american, un leu african și un tigru bengalez. Cei trei aveau răni grave și erau plini de paraziți, însă au fost duși la Arca lui Noe, o organizație non-profit de protecție a animalelor, unde au fost îngrijiți și deparazitați.

Potrivit mymodernmet.com, ursul Baloo, leul Leo și tigrul Shere Khan au legat o prietenie foarte apropiată, fiind uniți de traumele prin care au trecut în tot timpul în care au fost ținuți captivi. Astăzi, la 13 ani distanță de la momentul în care au fost descoperiți de polițiști, cele trei animale au în continuare o relație foarte strânsă.

Organizația i-a fotografiat pe parcursul acestor ani și a postat imaginile pe site. Cei care le-au văzut au fost impresionați de prietenia celor trei și de modul în care au avut grijă unii de alții în tot acest timp.

Povestea lor a atras atenția și jurnaliștilor de la BBC, care, anul trecut, au realizat un reportaj despre aceștia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.