Evenimentul Zilei > Actualitate > Un traficant de droguri a vrut să scape de marfă. A aruncat-o chiar în brațele polițiștilor
Un traficant de droguri a vrut să scape de marfă. A aruncat-o chiar în brațele polițiștilor

Un traficant de droguri a vrut să scape de marfă. A aruncat-o chiar în brațele polițiștilor

Traficantul de heroină care ar merita din plin titlul de „cel mai neîndemânatic infractor” este un tânăr care a aruncat un rucsac cu heroină peste fereastră, iar geanta cu substanțe interzise a căzut direct lângă mașina polițiștilor.

 

Un traficant de heroină și-a dat seama că probabil meseria de infractor nu i se potrivește atât de bine pe cât ar fi crezut. Bărbatul poate nu a dat crezare vorbei care spune „cu drogurile nu e de joacă” , iar micul traficant a făcut un gest nesăbuit în încercarea de scăpa de marfă, înainte ca oamenii legii să-l prindă. El a aruncat rucsacul cu heroină peste fereastră, iar prețioasa marfă a căzut chiar lângă mașina polițiștilor, care veniseră să-i percheziționeze apartamentul sub suspiciunea de trafic de stupefiante.

Infractorul lipsit de inspirație, a spulberat orice îndoială a ofițerilor de Poliție și le-a demonstrat acestora că este un traficant în toată regula, căruia îi dau drogurile afară din casă, la propriu.

Vigilenții mascați din cadrul DIICOT care au descins în apartamentul traficantului au avut surpria unei capturi în toată regula. Autoritățile au dat găsit nu mai puțin de 4,5 kilograme de cannabis, precum și „ustensilele” aferente un traficant un grinder şi două cântare performante.

Traficantul de heroină și complicii săi capturați de DIICOT. Trei Doamne și toți trei
Traficantul care a făcut polițiștilor un „cadou” venit de sus, sub forma unui rucsac cu heroină aruncat de la etaj, făcea parte dintr-o rețea organizată de infractori, specializați în substanțe interzise.

Autoritățile au descins de șapte ori la locuința bărbatului și au capturat o „pradă generoasă” și anume 6 kilograme de cannabis și 1,2 de heroină. Trei persoane au fost reținute pentru trafic intern și internațional cu droguri de mare risc şi deţinere de subsanțe interzise, titrează Spynews.

Conform cercetărilor, doi dintre bărbați se ocupau cu traficul de heroină în zona Sectorului 5, iar al treilea bărbat, și cel mai ghinionist dintre toți, făcea trafic internațional cu heroină.