Plănuia de multă vreme să se culce cu prietenul soțului său. Îi plăceau multe la el , dar mai ales unele gesturi, un tremur inperceptibil al frunții, când acesta se emoționa. Îi mai plăcea că se comporta vulgar cu femeile, făcându-le să simtă că au un stăpân. A stat mult pe gânduri cum să procedeze și , acum două nopți s-a hotărât. Megan Davis Hoelting, 31 de ani, din statul Texas s-a patfumat, și-a pus desuuri incitante și s-a furișat, după miezul nopții în apartamentul bărbatului.

     El dormea ca un prunc. Femeia a stat puțin pentru ca să se învețe cu întunericul. S-a lipit de el duios și i-a dirijat corpul în somn. Bărbatul visa. Ea s-a dezbrăcat și l-a mângâiat discret. Apoi s-a apucat să îi facă o felație.

      Totul începea bine și Megan Davis Hoelting a fost convinsă că planul ei va reuși. Murea de poftă, corpul îi fremăta în contracții.

     Bărbatul s-a trezit în timpul mângâierilor ei. Și-a luat telefonul și a luminat în jur. Deși corpul lui arăta că îi place ce i se întâmplă, durul a invitat-o să îl lase în pace. Ea i-a spus că este prea târziu și nu mai poate. El a chemat poliția. Megan Davis Hoelting a crezut că glumește pentru că nu își imagina că un bărbat mai poate rezista, când se vedea clar că și corpul lui reacționează.

        Femeia a fost dusă la secție. Ea mai avea antecedente, legate de abuzul de alcool.