Evenimentul ZileiActualitateUn tânăr și-a băut mințile și a explodat în plină stradă. A distrus mașini și a împărțit pumni în stânga și dreapta

Un tânăr și-a băut mințile și a explodat în plină stradă. A distrus mașini și a împărțit pumni în stânga și dreapta

Un tânăr și-a băut mințile și a explodat în plină stradă. A distrus mașini și a împărțit pumni în stânga și dreapta
Un bărbat de 21 de ani a făcut un scandal monstru, la Tulcea și nu s-a potolit decât după ce a fost reținut de jandarmii ajunși la locul cu pricina.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența alcoolului și-a făcut de cap, duminică noaptea, în Tulcea. El a avariat două mașini, apoi a luat la bătaie un bărbat și a rupt-o la fugă. Evenimentul s-a petrecut pe strada Eternității, acolo unde au fost chemați jandarmii, pentru a-l potoli pe tânărul extrem de violent.

Un martor a încercat să-l rețină pe tânărul violent, dar a fost lovit în cap. Forțele de ordine au dat de urma scandalagiului

La locul cu pricina, forțele de ordine au găsit patru persoane, doi bărbați și două femei, care s-au plâns că agresorul era beat și împărțea pumni și picioare în stânga și în dreapta.

Unul dintre martori, un bărbat, a încercat să-l rețină pe tânăr, dar a fost lovit de acesta în zona capului. Agresorul s-a făcut nevăzut, dar jandarmii au reușit să-l rețină la scurt timp și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru distrugere și lovire.

La Târgoviște, un tânăr a atacat cu sabia un autobuz

Un alt scandalagiu s-a remarcat, luni, la Târgoviște, după ce a atacat un autobuz cu o sabie. Tânărul, de 22 de ani, a spart un geam, dar din fericire nu a rănit nicio persoană. El a fost reținut de polițiști și dus la un Spital de Psihiatrie.

„Un tânăr de 22 ani a distrus geamul stânga al autobuzului. Agresorul a fost condus la spital, unde a fost internat la Psihiatrie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și tulburare a liniștii și ordinii publice. Agresorul a folosit un obiect ascuțit tăietor. Nu a fost nimeni rănit”, au anunțat reprezentanții Poliției Județene Dâmbovița.

„Un individ a spart, nici mai mult nici mai puțin, cu un fel de sabie, geamul de la șofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administrației publice locale din Târgoviște și pus în circulație luna aceasta”, a afirmat și primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 


Accesează: