Evenimentul Zilei > Actualitate > Un soț cu chip de diavol îngrozește România. Copilul a rămas…
Un soț cu chip de diavol îngrozește România. Copilul a rămas…

Un soț cu chip de diavol îngrozește România. Copilul a rămas…

Scene sângeroase în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un bărbat a comis o crimă teribilă.

Un bărbat în vârstă de circa 55 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit.

„Tragedia s-a produs luni seara, în jurul orei 21.00, atunci când bărbatul, aparent pe fondul consumului de alcool și pe fondul geloziei, și-a fi atacat soția și ar fi înjunghiat-o. Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului.

Soția ar fi intenționat să divorțeze și i-ar fi comunicat soțului decizia, moment în care acesta ar fi acționat criminal. Individul, care lucrează la o pălincie, a fost reținut pentru 24 de ore de către Inspectoratul Județean de Poliție. Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Din câte se pare, cuplul avea și un copil, care acum a rămas orfan de mamă.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Autorul va fi dus astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” anunță presasm.ro.

Șocant! Un bărbat și-a ucis soția și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis

În iunie, un bărbat de etnie romă și-a ucis soția și un copil de un an și trei luni, după care s-a sinucis.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman au demarat o anchetă în localitatea Mereni, județul Teleorman, unde mai mulți locuitori au sunat disperați la 112 și au anunțat că într-o casă au fost găsite trei cadavre.

Prin dispoziția procurorului șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost formată o echipă operativă, compusă dintre procuror și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și cei de la Serviciul de Criminalistică, care s-a deplasat de urgență la Mereni.

Într-o casă a fost găsit, în prima fază, într-una din camere, cadavrul unei femei de 39 de ani. Apoi, în baia casei a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei fetiței de un an și trei luni. Mai apoi, în altă cameră, procurorul criminalist l-a găsit pe un pat, pe un bărbat de 60 de ani, care prezenta multiple răni provocate prin înjunghiere.

Potrivit unor surse de la fața locului, la momentul în care echipa criminalistică a ajuns la fața locului, bărbatul mai trăia și a apucat să îi spună magistratului că el este cel care și-a ucis soția și fiica, ca urmare a unei crize de gelozie. Deși a fost chemată de urgență o ambulanță care să îi asigure bărbatului primul ajutor medical, acesta a decedat până la sosirea medicilor.

Potrivit polițiștilor din Teleorman, femeia de 39 de ani a fost înjunghiată de soțul gelos, după care a murit. Îngrozită de strigătele mamei, fetița de un an și trei luni a fugit spre baie și acolo ar fi fost sufocată cu o pernă. Mai apoi, criminalul odios a mers în altă cameră unde s-a auto înjunghiat, rănile fiindu-i mortale. În locuințe se aflau și alți minori, care au reușit să fugă și să îi anunțe pe vecini.

Locuitorii din Mereni au confirmat ipoteza procurorului criminalist și spun că fapta a fost comisă pe fondul geloziei. Bărbatul ar fi revenit în urmă cu două săptămâni din Franța. La câteva zile a venit și soția sa, iar de atunci au început certurile. Totul a fost premeditat. Înainte de a-și ucide soția și copilul, mai spun localnicii, bărbatul a mers la persoana ce avea grijă de locuință, spunându-i că pleacă din nou în străinătate și înmânându-i mai multe carduri bancare și o sumă importantă de bani. În urmă, au rămas alți cinci copii. De altfel, aceștia sunt cei care au anunțat poliția. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție și ofițeri din trupele speciale.

Sursa: presasm.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: