Evenimentul Zilei > Actualitate > Un șofer a ucis un tânăr și l-a rănit pe altul, la miezul nopții, pe o șosea, pentru că nu i-a văzut. Cine e vinovat?
Un șofer a ucis un tânăr și l-a rănit pe altul, la miezul nopții, pe o șosea, pentru că nu i-a văzut. Cine e vinovat?

Un șofer a ucis un tânăr și l-a rănit pe altul, la miezul nopții, pe o șosea, pentru că nu i-a văzut. Cine e vinovat?

Accident stupid, în județul Arad, soldat cu un mort și un rănit. Șoferul e traumatizat de cele întâmplate, a fugit de la fața locului. El a călcat doi tineri, cu mașina, deoarece nu i-a văzut. Accidentul a avut loc noaptea trecută, aproape de ora 24,00, pe un drum rural, între localități. Șoferul a dat peste doi tineri care se deplasau pe carosabil, fără să poarte haine / veste reflectorizante.

Din primele cercetări efectuate la fata locului, poliția a stabilit că duminică noaptea  în jurul orei 23.20, o persoana necunoscută, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 708/B direcția Covasânț—Ghioroc, a surprins și accidentat doi tineri, de 19 și 22 de ani, care, în calitate de pietoni se deplasau pe partea dreapta a parții carosabile. ”În urma evenimentului rutier tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost accidentat ușor. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări în vederea identificării lui”, transmite Poliția Arad.

Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului. Se fac in continuare verificări, identificarea și tragerea la răspundere penală a conducătorului auto constituie o prioritate, mai arată oamenii legii.