Evenimentul Zilei > Actualitate > Un șofer a murit, trei oameni au ajuns la spital. Accident cu un autobuz implicat, în Caraș Severin
Un șofer a murit, trei oameni au ajuns la spital. Accident cu un autobuz implicat, în Caraș Severin

Un șofer a murit, trei oameni au ajuns la spital. Accident cu un autobuz implicat, în Caraș Severin

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns în stare critică la spital, în urmna unui accident deosebit de grav ce a avut loc, în această dimineață, pe un drum din vestul țării. Las fața lo cului a fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 6, la ieșire din localitatea Buchin, din județul Caraș-Severin. La fața locului s-au deplasat patru echipaje ISU, opt ambulanțe și echipaje ale poliției. Potrivit Centrului Info Trafic al Poliției Române, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens lovind frontal un autocar care circula regulamentar. “Din primele informații, numărul victimelor părea să fie foarte mare, aproximativ 40 – 50 de victime. Având în vedere numărul mare de victime, pentru eficientizarea misiunii de salvare, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Șoferul mașinii a murit. În total, în autocar se aflau 26 de pasageri, dintre care trei au fost răniți și transportați la Spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale. Toți erau conștienți.  Ceilalți pasageri au fost preluați de un alt autocar. Traficul rutier a fost blocat complet în zona producerii accidentului aproximativ o oră, iar ulterior s-a dat drumul circulației pe o singură bandă.