Evenimentul Zilei > Justitie > Un ŞEF de SECŢIE din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, în INCOMPATIBILITATE
Un ŞEF de SECŢIE din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, în INCOMPATIBILITATE

Un ŞEF de SECŢIE din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, în INCOMPATIBILITATE

Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Brânzean Florina se află în stare de incompatibilitate din 1 iulie 2008, având simultan funcţiile de șef al Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița și administrator al S.C. ART MEDICA S.R.L.

Potrivit unui comunicat al ANI, "Brânzean Florina a încălcat, astfel, dispozițiile prevederilor art. 180, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006, potrivit căruia „funcția de director medical, respectiv șef de secție este incompatibilă cu exercitarea oricărei activități […]”.

"Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. BRÂNZAN FLORINA a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare", se arată în comunicatul ANI.

Aceasta nu va mai avea dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.