Evenimentul Zilei > International > Un român și-a făcut-o cu degetul lui. Dovada care îl trimite la închisoare după o escrocherie nereușită
Un român și-a făcut-o cu degetul lui. Dovada care îl trimite la închisoare după o escrocherie nereușită

Un român și-a făcut-o cu degetul lui. Dovada care îl trimite la închisoare după o escrocherie nereușită

Un român a fost condamnat la doi ani de închisoare în Belgia, după o escrocherie nereușită

Ștefan C., un român în vârstă de 44 de ani, a fost condamnat în Belgia la doi ani de închisoare, după ce a fost implicat într-o escrocherie, anunță stiridiaspora.ro.

El a fost identificat ca făcând parte dintr-o grupare care i-a păcălit pe proprietari hotelului De Swaen din Belgia. Escrocii s-au arătat interesați să cumpere stabilimentul pentru suma de 75.000 de euro. În timpul tranzacției, ei au reușit să schimbe banii falși pe care îi aveau, cu unii reali ce aparțineau proprietarilor.

„Înșelătoria a fost precedată de luni de negocieri cu privire la vânzarea hotelului De Swaen. Cumpărătorul potențial era un așa-zis elvețian. Managerii au mers chiar în Elveția pentru o conversație. Escrocii au construit o relație de încredere”,a explicat procurorul care s-a ocupat de caz.

Persoanele implicate nu au putut fi identificate, cu excepția lui Ștefan C., ale cărui amprente au fost identificate p una dintre bancnotele false. El a fost condamnat la 2 ani de închisoare, după ce procurorii ceruseră 3 ani.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: