Evenimentul Zilei > International > Un român a ieșit la cumpărături cu bancnote false. Dar nu asta a fost surpriza
Un român a ieșit la cumpărături cu bancnote false. Dar nu asta a fost surpriza

Un român a ieșit la cumpărături cu bancnote false. Dar nu asta a fost surpriza

Un român de 22 de ani, stabilit în Italia, a fost prins la cumpărături cu bancnote false. El a fost dat în vileag de casierul unui supermarket din Macerata, Ancona.

Bărbatul a ales o serie de produse din rafturi, iar la plată a întins bancnote false. Casierul a descoperit acest lucru imediat, pentru că le-a verificat cu un aparat special. Imediat ce a semnalat problema, românul a luat-o la fugă, cu tot cu produsele cumpărate, iar casierul a alertat forțele de ordine. Tânărul a fost oprit de polițiști în trafic.

Când l-au oprit carabinierii, românul avea asupra lui zeci de bancnote false, cu care se pregătea să facă și alte cumpărături în oraș. Se afla la 60 de kilometri de casă. Surpriza oamenilor legii a fost de proporții în timpul percheziției domiciliare. Românul, domiciliat în Fabriano, provincia Ancona, avea casa plină de bani falși. El este acum anchetat pentru deținere și punere în circulație de bani falși.

Sursa: GazetaRomaneasca.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.