În cartierul Ferentari, marți dimineața, a fost prins un bărbat suspectat de trafic de persoane și complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei. Bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în casa unei rude, potrivit mediafax.

"Astăzi, 14 iunie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au desfăşurat o acţiune, în Bucureşti, pe raza sectorului 5, ocazie cu care au depistat, un bărbat, în vârstă de 54 ani, din Pakistan, urmărit internaţional", se arată într-un comunicat al IGI.

 

Bărbatul avea drept de şedere pe teritoriul ţării noastre. Potrivit oficialilor IGI, autorităţile judiciare din Cipru au emis mandat european de arestare după ce bărbatul obţinuse permisul de şedere pe lungă durată în România.

"În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de Imigrări s-a constatat că acesta este membru de familie al unui cetăţean român şi are un permis de şedere pe termen lung. Bărbatul a fost predat Serviciului Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru măsuri potrivit competenţelor", precizează IGI.

 

Te-ar putea interesa și: