Evenimentul Zilei > Actualitate > Un polițist criminalist și-a găsit iubita spanzurată. A căutat-o mai bine de 24 de ore
Un polițist criminalist și-a găsit iubita spanzurată. A căutat-o mai bine de 24 de ore

Un polițist criminalist și-a găsit iubita spanzurată. A căutat-o mai bine de 24 de ore

Iubita unui polițist bucureștean a fost găsită spânzurată într-o fabrică dezafectată din sectorul 3. Acesta a căutat-o timp de 24 de ore,  ajutat de colegii săi de birou.

Într-o cursă contra cronometru, întrucât existau indicii potrivit cărora femeia vroia să își ia viața, polițiștii au plecat în căuarea ei. Numai că, din păcate, tânăra a fost găsită moartă, într-o încăpere a unei fabrici abandonate de pe bulevardul Theodor Pallady.

Ofițerul de la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1 a anunțat, vineri, că iubita lui, în vârstă de 31 ani, a dispărut fără urmă. Sesizarea a fost preluată de Compartimentul Urmăriri al Poliției Sectorului 6, unde cei doi aveau domiciliul. În paralel, polițistul și-a chemat în ajutor câțiva colegi de serviciu, cu care a început căutarea femeii.

Femeia vorbea tot mai des despre sinucidere

Cei doi se aflau într-o relație de câțiva ani și se gândeau la căsătorie. Numai că, în ultima vreme, femeia vorbea din ce în ce mai mult despre sinucidere.

Mai multe persoane din anturajul celor doi au afirmat că femeia îi spusese de mai mult ori polițistului că vrea să se spânzure, iar vineri seară, după ce a constatat că iubita lui nu mai este de găsit, s-a gândit că a plecat să-și pună capăt zilelor. Cu fiecare oră care trecea, polițistul știa că șansele s-o găsescă în viață scădeau considerabil.

Alături de colegii săi, polițistul a răscolit, contra cronometru, mai multe clădiri dezafectate și zone împădurite din Capitală. La exact 24 de ore de la sesizarea dispariției, colegii de birou ai ofițerului au făcut descoperirea macabră. Femeia era spânzurată de o grindă, într-o clădire abandonată a fostei fabrici „Chimopar”, de pe bulevardul Theodor Pallady.

Deși medicii de la SMURD au sosit de urgență la fața locului și au încercat să o resusciteze mai bine de 40 de minute, eforturile s-au dovedit a fi zadarnice

Acum anchetatorii Serviciului Omoruri au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Femeia nu a lăsat un bilet în care să-și explice gestul extrem, scrie Gândul.